LET OP: ALLE KAMERS ZIJN INMIDDELS VERGEVEN EN HET KLUSSEN IS AFGELOPEN. VOOR MEER INFORMATIE: KLIK HIER

Enthousiast over Plan Einstein? Om in Plan Einstein te mogen wonen moet je onderstaande aanmeld- en selectieprocedure doorlopen.

Stap 1

Voldoe je aan de volgende criteria?

  • Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud.
  • Je bent maatschappelijk betrokken, steekt graag de handen uit de mouwen en wordt enthousiast van het idee achter Plan Einstein.
  • Je bent sociaal en staat open voor mensen uit andere culturen.

Dan kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst van Plan Einstein via Socius Connect. Daarna ga je verder met stap 2: inschrijven voor de informatiebijeenkomst.

Met meerdere, verschillende e-mailadressen inschrijven vergroot je kansen niet en heeft geen zin!

inschrijven


Let op!
 Heb je al een account voor Socius Connect? Dan hoef je niet opnieuw een account aan te maken en kun je inloggen met je huidige gegevens. Vervolgens ga je naar menu Kamer vinden / Wachtlijsten en zet je een vinkje bij Utrecht / Plan Einstein om je aan te melden voor de wachtlijst.

Stap 2

Succesvol aangemeld? Log dan in met de gegevens die je in je mail hebt ontvangen en schrijf je in voor de infoavond bij menu Aanbod via deze link. Is er geen mogelijkheid om je in te schrijven? Wacht dan op een mail met uitnodiging van Connect.

Stap 3

Gelukt? We zien je op de infoavond. Hier kun je al je vragen stellen, krijg je een presentatie en een rondleiding en meer informatie over de selectieprocedure.

Stap 4

Nog steeds enthousiast? Vul jouw motivatie en een aantal andere vragen in op de online vragenlijst. De link en de deadline krijg je van ons per e-mail na de infoavond. Geef ook aan of je mee wilt doen aan de zelfwerkzaamheid!

Stap 5

Vervolgens hoor je eind augustus van ons of je geselecteerd bent als een van de nieuwe bewoners van Plan Einstein!

Stap 6

Als je bent geselecteerd als bewoner en je hebt aangegeven mee te willen doen aan zelfwerkzaamheid, dan moet je een zelfwerkzaamheidsovereenkomst tekenen. Je kunt hier meer lezen over het definitief inschrijven voor zelfwerkzaamheid.

Stap 7

Als je de 48 uur zelfwerkzaamheid hebt afgerond, kun je een kamer uitkiezen uit het dan nog beschikbare aanbod en de huurovereenkomst tekenen. Doe je niet mee aan zelfwerkzaamheid, dan krijg je een kamer toegewezen en kun je naar verwachting in de tweede helft van oktober de huurovereenkomst tekenen.

Stap 8

Onder voorbehoud ontvang je op 1 november 2016 de sleutel van jouw nieuwe kamer! Mits je de eerste maand huur, waarborgsom en eenmalige administratiekosten op tijd hebt betaald.

Heb je vragen of hulp nodig bij dit proces? Stuur een e-mail naar info@plan-einstein.nl of bel naar Socius op 030-3020364 (tijdens kantooruren), we helpen je graag!